NOVEMBER

 
 
 
 
 
 
Hej hörrni! Nu var det oerhört länge sedan jag uppdaterade. Anting har jag haft fullt upp med skola och fotboll eller så har motivationen helt enkelt inte funnits där för att fotografera. Det är verkligen så synd för något av det bästa jag vet är att få gå loss med kameran och fotografera allt. 
 
Jag har snart gått hälften av mitt sista år på gymnasiet och sista höstlovet spenderades hos mormor & morfar med massa avkoppling och lite foto. Bilderna ni ser i inlägget hade jag längtat efter att ta och jag hade visualiserat dem länge i mitt huvud. De blåa tonerna, motljus och fina Siljan i bakgrunden. Det enda jag önskar att jag kunde justera, så här i efterhand, är att höja horisontlinjen i bilden. Annars är jag nöjd. Jag är trots allt lite rostig efter att ha lagt kameran på hyllan några månader.  
 
Jag har inte velat tvinga fram några bilder och det kommer jag inte göra i fortsättningen heller. Det sista jag vill är att lägga upp bilder jag inte är nöjd med tillsammans med någon halvdan bildtext. Så därför kommer jag fortsätta fotografera saker jag tycker är roligt när jag känner för det och med saker jag känner är motiverande att jobba med. Så framöver kommer bloggen förhoppningsvis bestå av bakning, fotboll och olika porträtt. Vill ni hänga med så är ni varmt välkommna!