PÅ TOPPEN AV TRYSIL

Den enda soliga dagen på hela veckan avslutade vi på toppen av Trysil. Det var oerhört fint! Utsikten från toppen är verkligen något jag aldrig kommer tröttna på. Med detta inlägget avslutar bildserierna från Trysil. Jag hoppas verkligen jag kommer tillbaka dit inom kort. Trysil är verkligen ett ställe som börjat kännas lite som en andra hem på vintern trots att jag vanligtvis bara spenderar en vecka om året där. Jag hittar i backarna och vet vart saker och ting ligger. Det skulle vara jättekul att säsongsjobba där om något år. Vi får se vad som händer, snart kanske ni ser mig i en röd skistardress en hel vinter. Vem vet?
 
 
  
 
 
 
 
 

DIMMIGT TRYSIL

 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär såg det alltså ut resterande dagar av veckan. Vissa dagar var värre än andra men ett genomgående mönster var att inte kunna åka upp på toppen. Oerhört tråkigt då min favoritbacke går därifrån. Dimman gjorde nog också att vi uppskattade soldagarna ännu mer och verkligen njöt fullt ut.
 
Idag åkte jag hem klockan 12 och gjorde en inlämmning innan jag åkte iväg på fotbollsträning för mitt mixlag. Idag var första gången sedan innan jul. Vi blev några stycken och det var kul att vara tillbaka i ledarrollen. Tyvärr fick jag precis reda på att en av kurserna jag hade valt att läsa i trean inte kommer att starta. Jag blev väldigt besviken eftersom det var den enda kursen jag verkligen såg fram emot. Men jag får helt enkelt hitta någon annan rolig kurs att läsa och det borde inte vara jättesvårt! Imorgon är det fredag och jag har bara 2 lektioner innan jag tar helg!