SKÖRDEFEST OCH KVALPLATS

Mamma och jag var än sväng till Hajstorp för att gå på skördefesten i lördags. Det har blivit lite av en tradition och jag tror det är 5:e året i rad vi åker dit! Jag brukar alltid försöka köpa honung i någon god smak som jag kan frossa i under året när jag blir förkyld. Hittils är min favorit äpple-kanel! I år köpte jag två nya smaker som jag är spänd på att testa. Utöver det det så tycker jag det bara är väldigt mysigt att gå ut med kanalen och kika på alla utställare och smaka på allt som går. Minns att jag testade riktigt goda piroger förra året och åt dem i år igen så om ni har möjlighet att smaka dem nästa år så rekommenderar jag verkligen dem!
 
 
 
Nu har även skolan dragit igång på riktigt..... Med det sagt så tror jag ni förstår att jag sitter och har suttit med en del läxor de senaste dagarna. Jag har hunnit klart med allt i tid än så länge men har fortfarande många saker lite längre fram att plugga till. I slutändan vet jag att det kommer vara värt all min tid och allt slit men det ÄR inte roligt. Inte för fem öre, speciellt inte när det känns som man lär sig saker som man inte kommer ha någon som helst användning av i framtiden. 
 
Jag övningskörde lite i fredags och förhoppningsvis kan jag börja förbereda mig för körkortet snart. Borde dock köra oftare än vad jag gör så jag blir mer van bakom ratten. Är fortfarande rätt usel på att starta och komma iväg. Utöver det har jag även hunnit se lite fotboll och spelat match. Matchen blev oavgjord (1-1) och det betyder att drömmen om att ta kvalplatsen till divison 3 lever!! Allt avgjörs på lördag när vi spelar sista matchen för denna säsong. Tänk att allt vårt slit har tagit oss ända hit! Vill verkligen inte att denna säsong ska ta slut, har ingen lust att gå in och spela futsal (även om jag vet att jag tycker det också är roligt).. :(
 
 

NIALL HORAN PÅ ANNEXET

 
 
 
I söndags tog jag och Emma tåget för att vara i Stockholm i mindre än 24 timmar. På dessa 15 timmar vi spenderade i storstaden skulle vi hinna se Niall Horan. Konserten var jättejättebra och jag tyckte verkligen att både Niall och förbandet, Picture This, var riktigt bra. Han spelade massa låtar från hans kommande album och jag gillade faktiskt nästan allihop. Tyvärr blir det gärna så att när man lyssnar på massa nya låtar att de "smälter ihop". När han väl körde de låtar som redan släppts så blev det bra drag därinne och ett STORT plus var att det var sittplatser. Detta betydde att Emma och jag slapp köa och trängas. (Värt att nämna är att större delen av den tiden istället spenderades på Jensens. Vi beställde varsin av deras största burgare så vi behövde inte gå hungriga resten av dagen så att säga. Men vi åt upp ALLT.) 
 
Detta var även dagen då jag blev riktigt förkyld och att gå upp 4:30 för att hinna med skolan på måndagen gjorde inte mig piggare precis men jag krigade mig igenom hela dagen. Det var dock väldigt mysigt att gå på gatorna i Stockoholm innan staden vaknat trots att det ösregnade. Kändes nästan som vi var ensamma ute. En dag ska jag flytta dit och spendera några år där. Hoppas jag. 
 
 

AVSKEDSFEST

 
 
 
I fredags överraskade vi Hugo med en avskedfest hemma hos mig. Han ska nämligen plugga ett år i Madrid som utbytesstudent. Jättekul för honom men vi kommer verkligen att sakna honom här hemma. Förhoppningsvis kommer vi åka ned någon gång under året och hälsa på så han slipper oss inte helt. ;-) 
 
Kvällen blev iallafall väldigt lyckad, vi köpte pizza, jag hade bakat tårta och chokladbollar, Zaga hade bakat muffins samt fixat lekar och senare på kvällen satt vi och spelade kort och sjöng massa gamla låtar ute på min altan. Mot slutet blev det kallat (8 grader!!!) men vi kramade minst sagt ut det sista av sommaren och gick inte in. Jag kände redan då av att jag höll på att bli sjuk och i skrivade stund sitter jag hemma från skolan, genomföryld. Mindre kul men jag gissar att det är priset man får betala för att sitta ute på sensommaren/hösten. 
 
För att avsluta inlägget vill jag önska Hugo ett STORT lycka till i Madrid. Vi kommer sakna dig MASSOR.