MIN SERIEHÖST

Vissa av er kanske tycker att serier är det tråkigaste och onödigaste som finns. Men för er andra som är som mig och gärna ser på serier när det finns en ledig stund och kan bli alldeles besatt så tänkte jag presentera serierna jag kommer att kolla på denna höst/vinter. Denna tid på året är då de flesta serier startar nya säsonger så det är lite fler serier på min lista än vanligt. 
 
 
 
Stranger things
Serien alla såg under sommaren 2016, jag gillade den eftersom den var ganska annorlunda men är lite skeptisk till att den andra säsongen blir lika bra. Finns rätt bra underlag till att den ska spåra ur totalt, tyvärr.. Men jag ska ge det en chans och jag håller alla tummar och tår för att denna säsong blir lika bra som den förra. 
 
Game of Thrones
Jag har börjat kolla på Game of Thrones också, förmodligen är jag sist på bollen med detta haha.. Hittils är det helt okej, jag har sett klart hela första säsongen men jag har tänkt att ge det en ärlig chans. Det måste ju vara något bra med det eftersom alla har pratat om att det är så bra i flera år nu men hittils har jag inte riktigt fattat grejen med det.. 
 
Jordskott
ÄNTLIGEN säger jag bara. Jag har väntat i 2 år på säsong två av denna serie! Fullkomligt älskade första säsongen när den sändes på SVT 2015. Den finns fortfarande att se på svtplay och säsong 2 startade i för tre veckor sedan och hittils har det varit riktigt bra!
 
Innan vi dör
Denna serie var riktigt populär i början av året och Erik har velat att jag ska se denna sedan dess. Hittils har jag sett tre avsnitt och jag tycker verkligen om det. Att det bara är 10 avsnitt känns desto bättre, då känns det som man kommer vidare i serien vilket jag älskar eftersom mitt tålamod är sådär.. 
 
Tunnelbanan
I år har jag varit otroligt dålig på att följa tunnelbanan när det visas på tv, så jag har fått kolla ikapp alla avsnitt på datorn, lite synd eftersom det är min favoritserie som visas just nu. Min favoritvakt är helt klart Jeanette men dessvärre har hon inte varit med denna säsong än. :( Sänds på torsdagar på kanal 5 20:00!
 
The walking dead
Säsong 8 inleds i år och jag är så fruktansvärt taggad! Är det någon serie jag verkligen rekommenderar så är det solklart denna! Jag har exremt höga förväntningar på hur denna säsong ska sluta och jag håller tummar och tår för att de håller min favoritkaraktär vid liv annars kommer jag nog inte orka ta mig igenom hösten. (Skojar tyvärr inte..)
 
Jag kommer som ni ser ha ganska fullt upp med serier och jag hoppas jag kunde hjälpa någon av er ur er "serietorka". Har ni andra förslag på serier jag MÅSTE se så får ni jättegärna kommentera dem!