SOL

 
I fredags var jag äntligen ute med kameran igen. Fick lite feeling när jag såg att solen sken så jag drog ut en sväng med kameran. Kan inte påstå att jag är jättenöjd med bilderna eftersom jag käner mig lite ringrostig med kameran. 
Igår spelade vi vår andra dm-match och det blev tyvärr en förlust 3-2. Vi spelade otroligt bra och kunde vunnit matchen trots att de spelar två divisioner över oss. Jätteskönt att kunna spela i underställ utan att frysa medan solen ligger på. Vårkänslor <333. Idag har jag mest pluggat och sedan var jag och kollade på herrarnas dm-match eftersom min bror var med och spelade för en gångs skull. Hoppas ni har haft en bra dag och på återseende. 

LONDON AND TRYSIL RANDOMS

 
Lite blandade bilder från mina två senaste resor som blev bortglömda.
 
Idag har jag studiedag och till största delen av dagen så har jag sökt sommarjobb varvat med plugg inför samhällskunskapsprovet jag har imorgon. Det har varit riktigt skönt att få långhelg och ikväll ska jag förhoppningsvis på träning om det är för mycket snö på planen. I lördags spelade vi vår första DM-match och vi lyckades få med oss en poäng därifrån. 
Just nu sitter jag och kollar på prison break som nyss kommit till viaplay, kände att jag borde kolla om det eftersom den nya säsongen kommer 4 april!!! Jag har väntat flera år på att den ska komma men jag tror faktiskt inte att den blir bättre än första säsongen. 

DET BÄSTA JAG VET

Idag har jag haft studiedag och endast varit i skolan en snabbis på skolan eftersom jag hade utvecklingssamtal. Efter samtalat så lunchade jag och mamma på stan innan jag åkte hemåt för att redigera lite bilder och plugga genetik inför provet imorgon. Nu ska jag åka iväg på träning men tyvärr får jag vila idag eftersom jag skadat min hälsena på något vänster. Har ingen aning om vad jag har gjort men ont gör det.. Precis efter jag skrev det senaste inlägget så fick jag ett sms om att det blev match, så vi spelade matchen i söndags. 1-1 blev det och vi spelade riktigt bra för att vara första matchen för säsongen.  
 
Något av det bästa jag vet att fotografera är solnedgångar och soluppgångar. När jag var i Trysil så bjöds det på en massa sol och jag försökte fotografera så många olika sol upp-och nedgångar som möjligt.