LITTLE MIX, THE VAMPS OCH DET SVENSKA LANDSLAGET

En mycket händelserik start på denna vecka blev det. Lisa och jag drog nämligen på vår årliga tripp till huvudstaden för att se The Vamps, som denna gång var förband åt Little Mix. Jag gillar båda banden så jag var hur nöjd som helst att de hade konsert samtidigt! 
 
Vi anlände till Stockholm i måndags förmiddag och eftersom vi hade massor med tid så strosade vi runt i stan i några timmar (vilket resulterade i 10km promenad dagen till ära). Vi hann bland annat med gamla stan, kungsan, riksdagen och shopping på Zara. På kvällen scrollade jag runt på instagram och såg att landslaget hade öppen träning på friends klockan 11 på tisdagen så vi bestämde oss för att åka dit på förmiddagen. Vi fick med oss Lisas kusiner och de var snälla nog att köra oss så vi slapp krångla med väskorna. 
 
Det var riktigt häftigt att se spelarna som man bara ser på tv och hur en av deras vanliga träningar kan se ut. Efteråt fick vi möjligheten att ta bilder med spelarna, så nördig som jag är så tog jag bild med några stycken haha. Sen gick vi runt en stund på mall of scandinavia innan vi åkte tillbaka in i stan och åkte till hotellet för att fräscha upp oss. 
  
 
Korkad som jag var så hade jag med mig min lilla actionkamera i väskan, som jag naturligtvis INTE fick ta med in eftersom man kan filma på den. (Enligt mig riktigt dum regel då varenda mobil idag kan göra det... + jag har tagit med den in på både fryshuset och globen förut! ) Så vi tappade vår plats i kön vilket sög men konserten var hur bra som helst! Det var jättekul att se killarna igen, det var ju trots allt redan ett år sedan... Little mix var helt otroliga på scenen och jag kan inte säga att jag blev besviken en enda gång under de 70 minuter de stod på scenen. De är verkligen vrålsnygga allihop och de sätter varenda ton!!! Skulle vilja rekommendera att se dem live till er alla, även om ni aldrig hört deras musik. De bjuder på en riktigt show! 
 
Man kan minst sagt säga att vi hann med en hel del under dagarna i huvudstaden och jag är verkligen tacksam att jag kunde åka och se killarna i år igen men nästa år lämnar jag actionkameran hemma haha!