EN PROMENAD I VIKARBYN

 
När vi precis anlänt till m&m så gick vi ut på en promenad (man blir trots allt rätt stel efter 4 timmar i bilen). Vi gick samma slinga som vi nästan alltid går men jag älskar den. Så skönt att gå ut med vattnet även om det blåste storm den dagen. Favoritbilden ser ni här nedanför. Jag skulle ta en bild på de andra bakifrån när de gick men mormor stannade till istället och började förklara hur vacker en blomma var. En bra förgrund, det röda som bryter av det gröna och sedan en liten charmig historia bakom bilden. 
 
 
Vid en lada hade någon dumpat ett piano, tråkigt att folk inte kan ta reda på sin skit. 
 
 
 
 
Idag jobbar jag 11:30 till 20:30, så det blir en lååååång dag. Tyvärr går det åt en hel del tid att bara åka tur & retur till Skövde som jag gärna hade gjort något roligare på. Men tiden brukar ändå gå rätt snabbt på jobbet och både torsdag och fredag har jag massa kul inplanerat så jag har ju en del att se fram emot. Hoppas ni får en bra dag, vi hörs!

SILJAN

 
Skäms verkligen över hur länge sen det var jag bloggade på riktigt. Har inte någon skola att skylla på men jag ska försöka bättra mig. Ska vi säga MINST tre inlägg i veckan till en början? Har massa bilder på lager från veckan jag spenderade med mamma i Dalarna hos mormor och morfar. Så de ska ni få se + att jag har lite skoj inplanerat framöver. Låter det bra? 
 
Bilderna ovan är från den sista dagen som jag spenderade vid stranden som ligger ca 2 min cykelväg från mormor och morfar. Veckan bjöd inte på så mycket sol så trots att det var mycket moln på himlen den dagen så var det soligaste dagen vi hade. Jag fick ändå första doppet gjort för i år, 20 JULI. Det är sent för att vara jag men sommaren har inte bjudit på så bra väder och de soligaste dagarna hemme lyckades jag ju missa eftersom vi var i Dalarna då... ":-)"