TIDEN RÄCKER INTE TILL

Jag vill blogga så ofta som möjligt och att det skulle vara såhär mycket plugg i skolan hade jag nog trots allt räknat med. Men just nu räcker inte tiden till. Mina dagar ser i princip likadana utan varje vardag. Gå upp tidigt, åka till skolan, jobba stenhårt, åka hem från skolan, plugga, äta, träna, sova. (Såklart med vissa undantag men väldigt sällan nu för tiden.) 
Veckan som gått har inte varit allt för jobbig men jag har jobbat stenhårt på ett reportage i skolan och gått sjuk i nästan exakt två veckor. Nu börjar jag lyckligtvis bli frisk och reportaget är klart. Så denna helg har jag förvånansvärt lite plugg, vilket jag verkligen inte klagar på! 
 
Igår spelade jag cup med laget och det var inte våran bästa insats men vi kämpade. Trots det så åkte vi tyvärr ut efter gruppspelet men vi tar nya tag, för ikväll är det träning och nästa helg är det sista futsalcupen tills nästa inomhussäsong. Så utomhussäsongen ligger absolut inom räckhåll. 
 

BUCKINGHAM PALACE

Jag trodde jag hade redigerat och visat er alla bilder från London men det visade sig att jag hade kvar massor från Buckingham Palace och lite fler blandade bilder. Så det blir iallafall ett inlägg till!
 
Dessa bilder är iallafall från sista dagen när vi bland annat gick till Buckingham Palace. Det var ganska mycket folk framför portarna och det verkade som de höll på med någon typ av vägarbete för vägen runt om var avstängd och det var plank uppsatta för att skärma av. Men det var mäktigt! 

170101

 
God kväll och gott nytt år på er! Hoppas ni hade en rolig nyårsafton och firade in det nya året på bästa sätt! Själv firade jag med fest hos Frida med ett riktigt härligt gäng. Roligt och mysigt var det verkligen! Jag kan inte påstå att jag har några nyårslöften förutom att beta av så många filmer som möjligt på min "filmer att se"-lista. 
 
Idag sov jag till runt halv tio (min body-clock tillåter mig inte att sova längre) trots att jag inte kom i säng förrens ganska sent. Annars så har jag inte gjort så mycket idag, städat ut julen från mitt rum, sett ikapp lite youtube och kollat på när tottenham spelade. Nu har jag ätit pizza och umgåtts lite med familjen så jag tänkte se någon film innan jag släcker lampan för ikväll.