DET BÄSTA FRÅN MIN KAMERARULLE 2017

Här kommer de bästa bilderna från min mobilskamerarulle som tagits under året 2017. Jag hade jättegärna gjort en årresumé i vanlig ordning som jag gjort de senaste 2-3 åren men tyvärr känner jag att jag knappt har några bilder på vissa månader så det känns rätt tråkigt att lägga ut 1 bild per månad. Eftersom jag haft så otroligt mycket att göra i skolan och annat i livet att jag prioriterat bort bloggen. Däremot tänkte jag göra ett liknande inlägg med det bästa från min systemkamera under året, så det blir en lite annorlunda årresumé i 2 delar istället!
 
Tidigare år 20132014 / 2015 / 2016   
 
De första bilderna är såklart från Trysil som jag besökte under sportlovet med mamma, pappa och Lisa. Det blev mycket skidåkning, sol, skratt och fina soluppgångar. 
 
 
 
 
Denna bild är tagen efter vinsten mot serieledarna på hemmaplan. Vi krigade och slet hela matchen så vi förtjänade att vinna så mycket. Minns att det var otroligt varmt denna dag och hur glad jag var efteråt. 
 
 
Kommande bilder är från min och Lisas tripp till Stockholm för att se Little Mix och The Vamps. Som vanligt hade vi det riktigt bra och såg även på herrlandslagets träning på Friends medan vi var där.
 
 
 
 
Här var jag på Liseberg med mina fina vänner från klassen, Hugo, Zaga, Ronja, Linnea, Alma, och Frida. Vi hade så tur med vädret och hade riktigt kul trots att köerna var ganska långa. 
 
 
På konsert med Per Gessle som uppvärming inför Töreboda festivalen 2018! Grym kvälll men härliga människor och bra musik, ser fram emot festivalen nästa år något otroligt!
 
 
Jag besökte Karlskrona med mamma och pappa. Inte den roligaste resan eftersom vädret inte var på topp men det är en otroligt fin och mysig stad. 
 
 
 
Grillkväll med fina vänner hos Rasmus. VI satt ute i flera timmar och pratade allihop och det blev riktigt bra trots att regnet öste ned det sista. 
 
 
Överrasknings- och avskedsfesten för Hugo som åkte till Madrid och pluggade. Nyligen kom han hem och överraskade oss i skolan, härligaste människan som går på denna planet är han. Som tur är får vi träffa honom nu på nyårsafton! Även denna kväll var otroligt mysig med kortspel, prat, tårta, pizza och massa gammal musik.
 
 
Stockoholmsresa nummer 2. Denna gång åkte jag med Emma för att se Niall Horan och det var en blixtvisit. Tror inte ens vi var där i 24 timmar, men kul hade vi och Niall levererade verkligen!
 
 
 
Den årliga skördefesten i Hajstorp med massa god mat och fina utställare. 
 
 
Stockholmsresa nummer 3. Pappa och jag såg Sverige-Luxemburg och Sverige vann med hela 8-0. Dessutom så slog friends arena publikrekord denna kvällen. Mäktigt är nog det minsta man kan säga. 
 
 
 
Fina Alva i trapphuset med höstens färger. 
 
 
Ibland kan Moholm vara lite fint iallafall. 
 
 
En tidig skolmorgon på Västerhöjd i Skövde tog jag denna häftiga bild.
 
 
För 1 vecka sedan flyttade vi Erik från Sundsvall och där fanns gott om snö. För er som har möjlighet så kan jag VERKLIGEN rekommendera Resturang APA. Vi åt där sista kvällen och deras parmesan fries är to die for. Jag skulle kunna cykla de där 60 milen dit för att få en påse just nu.