DET BÄSTA FRÅN MIN KAMERA 2017

Här kommer del 2 av min version av årets årresumé. Ett genomgående mönster jag har upptäckt är att jag nästan bara har plockat fram kameran när jag ska besöka mormor och morfar i Dalarna. Kanske för att det är så otroligt fint där de bor eller för att det är en plats jag verkligen kopplar av på och tar mig tiden för fotograferingen. Jag vet inte men fina bilder blir det allt hos dem! Det blev därmed också en hel del landskaps- och naturbilder. Lite ovanligt för att vara mig eftersom jag tycker det är väldigt svårt men i år har jag faktiskt utvecklats!
 
Under 2017 hade jag några mål/löften som jag hoppades på att fylla och det gick faktiskt bra på den fronten.
- Få A på ett prov
- Göra ett fotojobb
- Göra 2 mål i fotbollen på utesäsongen
- Se The Vamps live 
Kommande år har jag givetvis nya mål jag vill uppfylla men vi får se om jag vill dela med mig av dem här. Jag hoppas även att världen ska bli en bättre plats där vi kan visa varandra respekt och kärlek. Nu ska jag sluta babbla så ni får se bilderna. Må 2018 bli bättre! Gott nytt år! ♡ 
 
Trysil bjöd på fina solupp- och nedgångar och riktigt fina backar. 
 
 
Dalarna nummer ett 
 
 
 
Självporträtt i vårsolen på hemmaplan
 
 
 
En av de roligaste sakerna jag gjort i år är att än en gång få föreviga en persons student. Denna gång var det Hannahs och det är en riktigt speciellt känsla att få stå bredvid när en person har en av de bästa dagarna i sitt liv. 
 
 
 
 
Dalarna nummer två (första bilden är en av mina favoritbilder i år)
 
 
 
 
Självporträtt nummer två på en brygga i Vikarbyn
 
 
 
 
Dalarna nummer tre
 
 
 
Självporträtt i höstsolen i skogen 
 
 
 
Julbak i massor!
 
 
Dalarna nummer fyra (Julafton + Juldagen)