DET BÄSTA FRÅN MIN KAMERA 2017

Här kommer del 2 av min version av årets årresumé. Ett genomgående mönster jag har upptäckt är att jag nästan bara har plockat fram kameran när jag ska besöka mormor och morfar i Dalarna. Kanske för att det är så otroligt fint där de bor eller för att det är en plats jag verkligen kopplar av på och tar mig tiden för fotograferingen. Jag vet inte men fina bilder blir det allt hos dem! Det blev därmed också en hel del landskaps- och naturbilder. Lite ovanligt för att vara mig eftersom jag tycker det är väldigt svårt men i år har jag faktiskt utvecklats!
 
Under 2017 hade jag några mål/löften som jag hoppades på att fylla och det gick faktiskt bra på den fronten.
- Få A på ett prov
- Göra ett fotojobb
- Göra 2 mål i fotbollen på utesäsongen
- Se The Vamps live 
Kommande år har jag givetvis nya mål jag vill uppfylla men vi får se om jag vill dela med mig av dem här. Jag hoppas även att världen ska bli en bättre plats där vi kan visa varandra respekt och kärlek. Nu ska jag sluta babbla så ni får se bilderna. Må 2018 bli bättre! Gott nytt år! ♡ 
 
Trysil bjöd på fina solupp- och nedgångar och riktigt fina backar. 
 
 
Dalarna nummer ett 
 
 
 
Självporträtt i vårsolen på hemmaplan
 
 
 
En av de roligaste sakerna jag gjort i år är att än en gång få föreviga en persons student. Denna gång var det Hannahs och det är en riktigt speciellt känsla att få stå bredvid när en person har en av de bästa dagarna i sitt liv. 
 
 
 
 
Dalarna nummer två (första bilden är en av mina favoritbilder i år)
 
 
 
 
Självporträtt nummer två på en brygga i Vikarbyn
 
 
 
 
Dalarna nummer tre
 
 
 
Självporträtt i höstsolen i skogen 
 
 
 
Julbak i massor!
 
 
Dalarna nummer fyra (Julafton + Juldagen)
 
 
 

DET BÄSTA FRÅN MIN KAMERARULLE 2017

Här kommer de bästa bilderna från min mobilskamerarulle som tagits under året 2017. Jag hade jättegärna gjort en årresumé i vanlig ordning som jag gjort de senaste 2-3 åren men tyvärr känner jag att jag knappt har några bilder på vissa månader så det känns rätt tråkigt att lägga ut 1 bild per månad. Eftersom jag haft så otroligt mycket att göra i skolan och annat i livet att jag prioriterat bort bloggen. Däremot tänkte jag göra ett liknande inlägg med det bästa från min systemkamera under året, så det blir en lite annorlunda årresumé i 2 delar istället!
 
Tidigare år 20132014 / 2015 / 2016   
 
De första bilderna är såklart från Trysil som jag besökte under sportlovet med mamma, pappa och Lisa. Det blev mycket skidåkning, sol, skratt och fina soluppgångar. 
 
 
 
 
Denna bild är tagen efter vinsten mot serieledarna på hemmaplan. Vi krigade och slet hela matchen så vi förtjänade att vinna så mycket. Minns att det var otroligt varmt denna dag och hur glad jag var efteråt. 
 
 
Kommande bilder är från min och Lisas tripp till Stockholm för att se Little Mix och The Vamps. Som vanligt hade vi det riktigt bra och såg även på herrlandslagets träning på Friends medan vi var där.
 
 
 
 
Här var jag på Liseberg med mina fina vänner från klassen, Hugo, Zaga, Ronja, Linnea, Alma, och Frida. Vi hade så tur med vädret och hade riktigt kul trots att köerna var ganska långa. 
 
 
På konsert med Per Gessle som uppvärming inför Töreboda festivalen 2018! Grym kvälll men härliga människor och bra musik, ser fram emot festivalen nästa år något otroligt!
 
 
Jag besökte Karlskrona med mamma och pappa. Inte den roligaste resan eftersom vädret inte var på topp men det är en otroligt fin och mysig stad. 
 
 
 
Grillkväll med fina vänner hos Rasmus. VI satt ute i flera timmar och pratade allihop och det blev riktigt bra trots att regnet öste ned det sista. 
 
 
Överrasknings- och avskedsfesten för Hugo som åkte till Madrid och pluggade. Nyligen kom han hem och överraskade oss i skolan, härligaste människan som går på denna planet är han. Som tur är får vi träffa honom nu på nyårsafton! Även denna kväll var otroligt mysig med kortspel, prat, tårta, pizza och massa gammal musik.
 
 
Stockoholmsresa nummer 2. Denna gång åkte jag med Emma för att se Niall Horan och det var en blixtvisit. Tror inte ens vi var där i 24 timmar, men kul hade vi och Niall levererade verkligen!
 
 
 
Den årliga skördefesten i Hajstorp med massa god mat och fina utställare. 
 
 
Stockholmsresa nummer 3. Pappa och jag såg Sverige-Luxemburg och Sverige vann med hela 8-0. Dessutom så slog friends arena publikrekord denna kvällen. Mäktigt är nog det minsta man kan säga. 
 
 
 
Fina Alva i trapphuset med höstens färger. 
 
 
Ibland kan Moholm vara lite fint iallafall. 
 
 
En tidig skolmorgon på Västerhöjd i Skövde tog jag denna häftiga bild.
 
 
För 1 vecka sedan flyttade vi Erik från Sundsvall och där fanns gott om snö. För er som har möjlighet så kan jag VERKLIGEN rekommendera Resturang APA. Vi åt där sista kvällen och deras parmesan fries är to die for. Jag skulle kunna cykla de där 60 milen dit för att få en påse just nu.
 
 
 
 

MIN JUL

 
 
Julen i år firades i Dalarna med släkten på mammas sida. På julafton lyste solen ute och jag spenderade förmiddagen i pulkabacken med min kusin. Senare kollade vi såklart på Kalle, åt julmat och delade ut julklappar. Det var riktigt mysigt men jag redan ganska trött på julmat och allt godis... 
På juldagen åkte vi hem och lämnade ett väldigt vackert vinterlandskap bakom oss. Det var frost ute och jag hade gärna stannat någon dag till. Jag kommer nog aldrig tröttna på utsikten som mormor och morfar har på baksidan och detta får mig att längta tusen gånger mer till Trysil! 
 
Men nu ska jag springa en sväng innan jag åker till farmor för att fira jul nummer två och äta ännu mera julmat! Hoppas ni hade en mysig jul med nära och kära ❤