SOMMARLOVETS SISTA DAG

Idag är det sista dagen på mitt sommarlov. Den här sommaren har gått otroligt snabbt och jag vet verkligen inte vart den har tagit vägen. Men jag är väldigt tacksam för allt jag har fått göra i sommar! Jag har hälsat på mormor och morfar i Dalarna, varit på Liseberg, en vecka i Karlskrona, Per Gessle konsert, grillkvällar, minigolf och andra festligheter (+ mycket annat roligt!). Imorgon börjar skolan och jag längtar tillbaka lite men största delen av mig hade kunnat ha sommarlov i några veckor till.
 
Dagen har jag spenderat i Skövde och handlat lite nödvändigheter inför skolstarten med Sara och Emma. Vi lunchade på Mangos och pratade en hel del. Jag vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt i höst. Det sägs att det är ännu mer plugg i 2:an på samhäll så att försöka kombinera det med jobb, fotboll, körkortsteori, träna knattelaget OCH ett socialt liv kommer att bli en utmaning. Men jag gillar att ha många bollar i luften och inte sitta still så jag vet att det kommer lösa sig på något sätt. Jag ser framemot att få ha mediaämnen i skolan eftersom jag valde mediainriktningen nu inför 2:an och 3:an, att få använda kameran på skoltid och få betyg i det låter som musik i mina öron. :)
 
Ber om ursäkt för att ni fått två inlägg med tråkiga mobilbilder, måste verkligen försöka bättra mig och ta bilder med kameran igen.