LATELY

Eftersom jag inte bloggat så mycket denna vecka tänkte jag att jag drar igenom lite snabbt vad som hänt den senaste tiden! Här nedan ser ni en dag när jag och mina fina vänner var på Liseberg, hur rolig och mycsig dag som helst med dem bästa. <3 Bild nr. 2 är en solnedgång första kvällen i Karlskrona. 
 
1. Per Gessle spelade på torget i Töreboda och jag var där med ett gäng vänner och njöt av sommarkvällen. Det är verkligen en av kväll jag kommer minnas i vinter när jag ser tillbaka på sommaren. 
 
2. Grillkväll hos Rasmus med kubbspel och tjöt. Bra sällskap, musik, en kubbvinst och grillat. 
 
 
1. När vi satt på resturang en kväll så låg ett glass stället vägg i vägg som hette Glassiären. Kön var väldigt lång och alla som kom ut därifrån hade gigantiska glassar så vi bestämde oss för att skippa middag en kväll och endast köpa glass. Glassen på bilden är då 2 (!!) kulor och mjukglass, helt otroligt stor. Synd bara att jag var så senil att jag glömde att ta min laktostablett vilket gjorde glass-upplevelsen mindre behaglig.
 
2. Låt er inte luras av att det är soligt och fin utsikt på bilden för jag höll på att blåsa bort när jag tog bilden. 
 
 
1. Ännu en bild på solnedgången första kvällen i Karlskrona. 
 
2. Här ser vi ett par ursnygga jeans som jag inte köpte pga de var för korta. De är egentligen ankle jeans men på mig blev dem såklart ca 7 cm kortare än på modellen. Dessutom var de på rea och bara en storlek kvar, så det var bara att hänga tillbaka och gå vidare med livet. :-)