CATCH UP + PODCASTS

Har just nu lite premier league highlights på från matcherna igår som jag missade eftersom jag jobbade. Jobbade nästan 4 timmar igår och jobbar 4,5 timme senare idag så jobbar inte alls länge. Hinner dessutom se nästan hela tottenhams match i eftermiddag så jag är nöjd! 
För att fortsätta på fotbollstemat så är första träningsveckan efter uppehållet avklarad och jag har hållt igång en del under tiden så för mig var det inte jättetungt att komma tillbaka. På fredag har vi första matchen borta mot Igelstorp och jag är taggad till tusen att äntligen få springa på planen igen. 
 
Nu tänker jag gå på en promenad för att samla lite energi till att göra något vettigt innan jag drar till jobbet. Tror det blir en podd i lurarna och tänkte tipsa er om min favoritpodcasts för tillfället!
 
 
1. P3 dokumentär
Har långt ifrån lyssnat på alla avsnitt men jag har verkligen blivit intresserad av alla avsnitt jag lyssnat på. Rekommenderas om man åker bil eller buss länge då avsnitten ofta är runt en timme långt. Dock kräver det att man lyssnar och hänger med så man fattar något.
 
2. Pillowtalk med Peg och Penny Parnevik
Älskar att lyssna på denna podd när jag är ute och promenerar eller sminkar mig. Vissa avsnitt är grymma och fulla av girlpower och en del består mest av tjafs när de absolut inte kan komma överens. 
 
3. Mathilda och Andrea
Jag har inte lyssnat jättelänge på denna podd och har inte lyssnat i ordning. Men Mathilda och Andrea är så lätta att relatera till och gjort att jag börjat skratta rakt ut när jag suttit och väntat på bussen. Innehåller också mycket girlpower och lyssnar gärna på denna om jag känner att jag behöver lite pushing. 
 
Enskilda avsnitt jag verkligen rekommenderar: 
Svenska mordhistorier - familjen del 1-5
P3 dokumentär - den dödsdömda polarexpeditionen + mordet på Therese Johansson Rojo del 1-5
Pillowtalk med Peg och Penny Parnevik - Feminist warriors unite w/ Frida Söderlund
 

snygga hörlurar =)
vitt är så fint

ha en fin söndag
kram

Svar: Visst är dem! :) Tack!
Emma Wallskog

Mys med poddar. Lyssnar alltid när jag städar :) Kram

Svar: Ja, det är så mysigt att ha på i bakgrunden! :)
Emma Wallskog

Det är så kul att lyssna på podcasts! Fina lurar!

Svar: Man kan lära sig en hel del ju, tack så mycket! :)
Emma Wallskog