CATCH UP + PODCASTS

Har just nu lite premier league highlights på från matcherna igår som jag missade eftersom jag jobbade. Jobbade nästan 4 timmar igår och jobbar 4,5 timme senare idag så jobbar inte alls länge. Hinner dessutom se nästan hela tottenhams match i eftermiddag så jag är nöjd! 
För att fortsätta på fotbollstemat så är första träningsveckan efter uppehållet avklarad och jag har hållt igång en del under tiden så för mig var det inte jättetungt att komma tillbaka. På fredag har vi första matchen borta mot Igelstorp och jag är taggad till tusen att äntligen få springa på planen igen. 
 
Nu tänker jag gå på en promenad för att samla lite energi till att göra något vettigt innan jag drar till jobbet. Tror det blir en podd i lurarna och tänkte tipsa er om min favoritpodcasts för tillfället!
 
 
1. P3 dokumentär
Har långt ifrån lyssnat på alla avsnitt men jag har verkligen blivit intresserad av alla avsnitt jag lyssnat på. Rekommenderas om man åker bil eller buss länge då avsnitten ofta är runt en timme långt. Dock kräver det att man lyssnar och hänger med så man fattar något.
 
2. Pillowtalk med Peg och Penny Parnevik
Älskar att lyssna på denna podd när jag är ute och promenerar eller sminkar mig. Vissa avsnitt är grymma och fulla av girlpower och en del består mest av tjafs när de absolut inte kan komma överens. 
 
3. Mathilda och Andrea
Jag har inte lyssnat jättelänge på denna podd och har inte lyssnat i ordning. Men Mathilda och Andrea är så lätta att relatera till och gjort att jag börjat skratta rakt ut när jag suttit och väntat på bussen. Innehåller också mycket girlpower och lyssnar gärna på denna om jag känner att jag behöver lite pushing. 
 
Enskilda avsnitt jag verkligen rekommenderar: 
Svenska mordhistorier - familjen del 1-5
P3 dokumentär - den dödsdömda polarexpeditionen + mordet på Therese Johansson Rojo del 1-5
Pillowtalk med Peg och Penny Parnevik - Feminist warriors unite w/ Frida Söderlund
 

PÅ EN BRYGGA

 
Me by me
Nikon D7200, Nikkor 18-105mm 
ISO: 100
Bländare: F/6-F/9
Slutartid: 1/250 - 1/640

KARLSKRONA 2K17

I veckan som gått har jag och 2/3 av familjen varit i Karlskrona. Vädret var inte på vår sida tyvärr och vi fick endast en soldag. Men vi underhöll oss med att åka båt, gå på skärgårdsfestivalen och åka runt o kolla vid havet. 
 
 
Jag tog inte speciellt mycket bilder under veckan faktiskt. Har haft varken inspiration eller motivation till att plocka fram kameran. Tråkigt såhär i efterhand men jag tycker det är svårt att få till bra (och intressanta) bilder när man inte har något ljus att leka med. Jag kan dock meddela att redigeringen av porträttbilderna jag tog i Dalarna är redigerade och klara så de ska ni få se snaaaaaart!
 
 
Idag ska jag åka till Skövde med Lisa och spela lite bowling på O'learys. Jag tror vi ska luncha där också men vi får se vad som händer. Ska försöka vinna bowlingen till att börja med!