15:32

 
 
 
Nu har jag gått de första dagarna på mitt andra gymnasieår. Hittils har vi inte gjort så mycket, mest blivit introducerade för nya lärare och fått reda på upplägget för det kommande läsåret. Jag kommer inte läsa historia, samhälls- eller naturkunskap detta år istället läser jag retorik, journalistik reklam och information, film och TV-produktion. Det ska bli intressant att äntligen få göra något jag är intresserad av och än så länge tycker jag de nya kurserna verkar jättekul! Iförrgår fick jag även min nya skoldator, mediaeleverna på samhäll får lite bättre datorer och förutom att den väger något kilo mer så tycker jag den verkar jättebra. 
 
Idag gick jag hem efter två lektioner, hade jätteont i magen. Det värsta är att jag vet att det är på grund utav stress. Hade samma problem förra året under hösten men trodde verkligen inte min kropp skulle reagera på skolan såhär tidigt. Men har tagit tabletter så jag borde orka med att träna ikväll. Tills dess tänkte jag följa deadline-day och läsa lite läxa. 

SOMMARLOVETS SISTA DAG

Idag är det sista dagen på mitt sommarlov. Den här sommaren har gått otroligt snabbt och jag vet verkligen inte vart den har tagit vägen. Men jag är väldigt tacksam för allt jag har fått göra i sommar! Jag har hälsat på mormor och morfar i Dalarna, varit på Liseberg, en vecka i Karlskrona, Per Gessle konsert, grillkvällar, minigolf och andra festligheter (+ mycket annat roligt!). Imorgon börjar skolan och jag längtar tillbaka lite men största delen av mig hade kunnat ha sommarlov i några veckor till.
 
Dagen har jag spenderat i Skövde och handlat lite nödvändigheter inför skolstarten med Sara och Emma. Vi lunchade på Mangos och pratade en hel del. Jag vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt i höst. Det sägs att det är ännu mer plugg i 2:an på samhäll så att försöka kombinera det med jobb, fotboll, körkortsteori, träna knattelaget OCH ett socialt liv kommer att bli en utmaning. Men jag gillar att ha många bollar i luften och inte sitta still så jag vet att det kommer lösa sig på något sätt. Jag ser framemot att få ha mediaämnen i skolan eftersom jag valde mediainriktningen nu inför 2:an och 3:an, att få använda kameran på skoltid och få betyg i det låter som musik i mina öron. :)
 
Ber om ursäkt för att ni fått två inlägg med tråkiga mobilbilder, måste verkligen försöka bättra mig och ta bilder med kameran igen. 
 

SEGERTÅGET RULLAR VIDARE

 
Igår spelade vi första matchen efter sommaruppehållet och inledde höstsäsongen med en vinst! Jag har inte nämnt fotbollen speciellt mycket under våren men vi har spelat riktigt bra hittils och vi ligger just nu på en stadig tredjeplats i tabellen. Det är första gången på flera år klubben har ett damlag som spelar i div 4. Vi hoppas givetvis på att kunna ta oss ännu högre och vi kommer kämpa ända in i kalket! Om ni vill följa oss resten av säsongen så tycker jag att ni ska följa våran instagram! @moholmsskdamlag