VIKARBYN

Jag hos mormor och morfar i Vikarbyn över helgen för att fira morfar som fyllde 80 år. Det var jättekul att träffa alla igen eftersom jag inte varit där sedan i höstas. I lördags så gick vi en promenad och jag kunde för en gångs skull plocka fram kameran och bränna av några bilder på det fina landskapet. Att kunna gå till Siljan på bara fem minuter är så otroligt lyxigt och jag önskar jag kunde göra det oftare. 
De senaste dagarna har jag skrivit klart ett stort arbete i historian, varit på arbetsintervju, gått en lång morgonpromenad med Emma och tränat fotboll. Jag hoppas på att jag ska kunna skriva klart en rapport i samhällkunskapen också innan jag kan njuta fullt ut av lovet. Borde vara olagligt deadline på stora arbeten efter lovet, men men jag överlever. Jag är ju trots allt tillräckligt lyckligt lottad att ha hela min skolgång statligt betald. Hoppas ni mår bra och njuter av ledighet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

170402

Denna vecka hade jag hoppats på att kunna blogga lite eftersom min provkalender är tom denna vecka. Men som vanligt så går det inte riktigt som jag planerat då jag lyckades få underkänt på genetikprovet som jag skulle gjort om en del på i veckan. Utöver det har jag förberedelser inför NP, matteprov nästa vecka och lite inlämningar som inte ska in förens efter påsk. Så för mig är det relativt lugnt just nu efter några väldigt intensiva veckor.
 
Idag gjorde jag ett ryck med skolarbete och betade av lite små grejer som låg och väntade eftersom jag blev sjuk i onsdags och låg hemma tre dagar. Ville verkligen inte bli sjuk igen men jag gissar på att min kropp sa ifrån att jag måste sitta still lite. Jag har nämligen lyckats dra på mig någon typ av hälseneinflammation och jag ska erkänna att jag inte tagit det lika lugnt som jag kanske borde göra. Så för att kunna vara med vid seriestarten som är om mindre än en månad så ska jag varva rehabträning, fysträning, vila och hoppas på det bästa. Men nu har jag iallafall inte ont i halsen längre och snuvan är påväg bort men jag är fortfarande väldigt trött och har ont i huvudet så jag ska nog kunna släpa mig iväg till skolan imorgon. Ikväll ska jag äta thai-mat med mor och far, mummaaaa.