LATELY

 
Här är tre bilder från min kamerarulle på mobilen. Hade tänkt att jag skulle ta lite bilder i helgen men jag har gått och blivit sjuk. Genomförkyld är vad jag är. Skulle egentligen hittat på massa kul i fredags men jag fick hoppa det.. Jag hoppas verkligen att jag ska vara frisk till senast onsdag eftersom att missa att spela sista seriematchen inte är ett alternativ. Speciellt inte när vi ligger så bra i serien, tvåa just nu!! Jag tycker det är så tråkigt att utomhussäsongen är över snart, gillar verkligen att spela och framförallt träna utomhus. Men futsal är kul och laget ska spela flera cuper i vinter så det ser jag fram emot. Senare idag ska jag ha avslutning med min och Emmas boll&lek grupp, så jag ska försöka vila upp mig lite så jag orkar! 
 

EN SISTA GLIMT AV SOLEN I SEPTEMBER

 
utrustning: nikon d7200, nikon dx 18-105mm 
inställningar: iso 100, bländare 4, slutartid 1/160 - 1/400, brännvidd 18 - 34mm
 
Anledningen till varför jag fotade i lördags var faktiskt för att ta vara på det fina vädret vi har haft och kanske,tråkigt nog, säga adjö till solnedgångar av detta slag för i år. Och jag måste medge att jag hade turen på min sida denna gången och lyckades få ihop några fina bilder. Önskar dock att jag inte blir så fast i min position med kameran, skulle nu i efterhand velat flytta på stativet flera gånger och leka med ljuset lite mer men, det kommer fler gånger.

......................................................................................................

Igår var jag ute med kameran en sväng för att ta lite motljus bilder på kvällen. Det gick faktiskt riktigt bra så de bilderna kommer att dyka upp under veckan här på bloggen. Bilderna ovan är också från gårdagen och är mitt försök till att återskapa en bild jag såg på weheartit för några dagar sedan. Orginalbilden ser ni HÄR. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig så jag ska försöka någon mer gång när jag får tid. 
 
Idag har jag varit en sväng på skördefesten i Hajstorp och smakat honung, köpt grönsaker och så vidare med mamma. Sedan har jag mest suttit och redigerat bilderna från igår. Snart ska jag åka ner på träning eftersom matchen som vi skulle haft igår blev inställd tråkigt nog.. Over and out xx