HEMMA IGEN

Om du följer mig på instagram så har du kanske sett att jag inte varit hemma i helgen som varit. (Om du inte sett det in och följ wallskogemma heter jag där) Jag har varit i London fredag till söndag! Har inte haft tid att blogga något under tiden när jag var där eftersom det bara var tre dagar. Men jag tänkte lägga upp lite bilder och berätta vad jag haft för mig under resan när jag är klar med redigeringen. 
 
Jag kom iallafall hem runt 03 inatt och slängde mig i sängen så fort jag kommit innanför dörren. Har varit väldigt seg idag sen jag vaknade men orkade iallafall packa upp och springa en vända. Det var otroligt välbehövligt efter massa god mat som tyvärr var väldigt onyttig. Frukost i britternas ögon är mer som brunch i mina, så det var faktiskt ganska skönt att "bara" få äta smörgåsar till frukost idag. Nu tänkte jag bädda rent i min säng och se andra avsnittet av midnattsol. xx

SYSTRAR

En av de första fotograferingarna jag gjorde i somras var med systrarna Tova och Moa som är kompisar till familjen. Vi väntade på det perfekta ljuset någon timme och sedan cyklade vi ut när solen lagt sig lagom lågt. Jag längtar verkligen tillbaka till varma sommarkvällar som dessa nu i höstrusket. Resultatet blev bra, lite mörkare än jag hoppats däremot men man får jobba med det man har och jag är absolut nöjd!
 
 

FAMILJEFOTOGRAFERING NUMMER TVÅ

För två veckor sedan var jag och fotograferade en familj eller rättare sagt en hel släkt. Det blev släkt, familj x3 och syskon fotografering på samma gång! Men det gick bra och det verkar som alla blev nöjda! Bilderna är tagna i en allé på vägen mot Beateberg och det kunde inte blivit finare än det blev. Hösten gör sig lätt bra på bild. Som tur är så syns det knappt hur iskallt det faktiskt var, det blåste nästan storm och jag tyckte riktigt synd om alla barn som var tvungna att kasta av sig jackorna medans jag stod med halsduk,mössa och vantar.(Frös ändå haha!) 
 
Förövrigt har jag klarat av en riktig stressvecka i skolan. Har haft en hel del att göra men nu återstår endast ett prov innan jag är ledig! KÄMPAAAAAAAA. Har en del roligt att se fram emot under lovet så denna vecka får gärna gå fort! xx