"MJUK"START

 
Idag var jag tillbaka i skolan och det var riktigt segt att gå upp i morse. Jag hade gärna haft lov i en vecka till fått vara utan skolan. Men det gick bra trots att vi fick massor att göra av lärarna. Så tills imorgon har jag spanskaprov, engelskaförhör och en biologiredovisning. Det blev en del läxor att göra när jag kom hem och jag ska göra liiiite till innan jag ska se veckans the walking dead och läsa lite i tidningen jg fick av mamma idag. 
xx
 
 
 
 
 
 
 

RESA MED LAGET

Idag var jag på Boda Borg med laget, det var hur roligt som helst trots träningsvärken sedan gårdagens crossfit. Måste säga att vårat team låg nog sist när vi åt lunchen och när vi skulle åka hem var vi ett av lagen som hade allra flest stämplar. Så vi gjorde en rejäl upphämtning på ungefär 10 stämplar! 
 
För er som inte vet vad Boda Borg är, så är det som ett äventyrsland, tänk ungefär 'fångarna på fortet' och när man har klarat "cellen" så kommer det flera rum efteråt och för varje hel "cell"bana så får man en stämpel. 
 
Min kropp värker och jag är helt slut efter att ha klättrat och krupit runt hela dagen. Men nu ska jag äta och sen kolla serie. Nattii
xxMANGOS


Idag åkte jag och E in till Skövde för att luncha tillsammans. idag blev det Mangos och det var hur gott som helst!! Deras vitlökspotatis är verkligen något ALLA borde smaka. Den är himmelsk! Så jag kan bersätta för er att eftermiddagens matkoma inte var att leka med..