STOCKHOLM OCH THE VAMPS

Dessa dagarna har varit ännu bättre än förra gången. Det har varit fantastiskt roligt att se mina favoritkillar uppträda för tredje gången och de var till och med bättre denna gången. Frågan är hur de alltid lyckas överträffa sig själva? Men jag tror jag glömde att nämna att jag fick en meet & greet även denna gång. Förstår inte hur mina vänner kan vinna flera gånger och ger bort det till mig??? Men jag är så otroligt tacksam. Eftersom jag och de flesta av mina vänner hade m&g så fick vi först träffa killarna och sedan gå in före alla in i fryshuset vilket betyder att vi hamnade allra längst fram. Det hade jag inte ens vågat drömma om och för att göra det hela bättre lyckades både jag och Lisa fånga var sitt plektrum. 
 
Nu tänker jag lägga in en bildbomb med bilder från dagarna och konserten. Som ni kanske förstår så varken ville eller orkade jag ta med min stora systemkamera så ni för nöja er med mobilbilder :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag avslutar inlägget med en bild som summerar ganska bra hur jag, Ellen, Mace och Lisa mådde efter konserten. Kram på er.
xx