16 ÅR OCH EGET FÖRETAG?? VA?!

För några månader sedan var det dags att börja fundera ut sitt sommarjobb och på min skola så kommer det folk från kommunen och föreläser om olika möjligheter och jobb för oss unga. När det var våran tur att få lyssna på föreläsningen kan jag inte påstå att jag vart speciellt imponerad och sommarjobbet blev för mig bara ett sätt att tjäna pengar. Men när kvinnan från kommunen var klar var det två killar från en annan jobbmöjlighet som skulle föreläsa. 
 
Vi blev introducerade för Ungdrive som hjälper ungdommar över hela Sverige att starta egna företag över sommarlovet under några veckor. För mig lät detta som rena drömmen eftersom jag velat testa på att vara fotograf med eget företag. Så jag blev riktigt inspirerad att ta chansen så efter många om och men ansökte jag till Ungdrive. Några veckor senare fick jag ett samtal från en av killarna som sa att jag blivit antagen tillsammans med 4 andra från min kommun! 
 
Så jag har varit på några möten och idag drog det hela igång med 5 dagars kick-off med massa att lära sig. Det ska bli otroligt roligt att lära sig massa nytt denna sommar och jag ser fram emot det jättemycket. Så följ med på min resa så ska jag försöka dela med mig om allt jag kan! 
xx