CROSSFIT,GYMANSIEVAL OCH DATOR

I tisdags gjorde jag mitt gymnasieval, det var ganska nervöst och som vanligt ändrade jag om i sista minuten. Men samhäll blev iallafall första hands valet så jag håller tummarna för att jag kommer in där. I tisdags fick vi även egna datorer i skolan, personligen tycker jag det inte är någon bra idé men nu har jag den iallafall. Så jag får göra det bästa av situationen. 
 
Igår var jag på crossfit för första gången med laget och herrlaget, det var riktigt jobbigt men hur kul som helst. Träningsvärken idag är inte att leka med alltså, men det känns skönt att veta att man jobbat hårt. Det var roligt att testa på att träna på ett annat sätt än jag brukar. Så jag ser faktiskt fram emot nästa pass! 
 
xxMÖBELCUPEN

Igår spelade vi möbelcupen i Tibro och trots att jag har varit sjuk en del under veckan så var jag med och spelade några byten. Men det kändes ovant men ändå riktigt skönt att spela igen speciellt när jag fick iallafall en mål chans. Första matchen var mot Värsås och vi gjorde mål i 3 minuten ungefär och höll det resultatet tills de fick en orättvis frispark och gjorde ett turmål. Så den matchen slutade 1-1. Andra matchen var mot Töreboda (min gamla klubb) och båda lagen spelade rätt långsamt men matchen slutade 0-0 i fulltid men tack vare att vi spelar i några divisioner längre ned så fick vi "handikappstraffar" och lyckade panga in 2 mål. Sista matchen var mot Hörnebo och vi fokuserade mest på att försvara och lyckades hålla igen till ett 3-0 resultat och gjorde ett mål på straff. så vi förlorade med 3-1. MEN vi gick vidare på målskillnad! Så vi spelar på söndag igen! Riktigt roligt och tjejerna spelade grymt under matcherna så vi förtjänade verkligen det! 
 
 
 
 
 
 

JEANS JACKET

 
ISO 1600 / bländare f/3.5 / slutartid 1/80
Woops jag har varit bort från bloggen i en vecka. :/ Men första skolveckan var rätt jobbig ändå, så jag var tvungen att ta igen mig när jag kom hem och sedan göra läxor. Plus att jag gör inte så mycket när jag kommer hem, pluggar, äter, tränar och sover. Ungefär, vilket kanske är mindre roligt att läsa om. Men igår fick jag lite motivation till att fota inomhus och resultatet blev helt okej faktiskt.  
 
Senare ska jag nog åka in till Töreboda och kolla på tjejernas träning, för jag har min gamla vanliga tur att bli sjuk. Hade tänkt att träna idag och vara med på cupen nästa vecka. Men som det ser ut nu kommer jag inte kunna vara med på något av det. Tråkigt. Men ska försöka vara med idag och kurera mig under veckan så jag kan vara med i helgen. Hoppas ni mår bra, 
xxx