REVIVAL

 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! En spressig skolvecka senare sitter jag här igen. Vi har haft en del att göra denna veckan och jag har lite grejer i skolan nästa vecka också. Hade bland annat biologi prov igår och det var otroligt frestande att se att solen låg så fint utanför fönsterna under provet men som tur slutade vi tidigt igår så jag hann hem innan den var borta. När jag kom hem bytte jag om och tog med kameran ut på en runda. Jag älskar verkligen solnedgångar och nu kan jag bocka av årets första fotografering i motljus. 
Jackan jag har på mig kommer från New Yorker och var ett av flera inköp som gjordes under lovet, älskaaaar den! Har kollat på en liknande ett tag men denna var snyggare så det kändes ganska givet att köpa den. 
Annars då? Jo, jag har gått och blivit sjuk igen. Jag kände mig krasslig redan i torsdags men jag tränade iallafall. (Tips från coachen: gör inte det) Men det känns inte som det kommer sitta i speciellt länge så vi får hoppas att de ger sig snart. Nu tänkte jag se lite serier och plugga lite inför historia provet på tisdag. 
 
xxx