SÖNDAG

 
 Hellllo, checkar in lite här nu på eftermiddagen. Under dagen har jag pluggat till veckans prov och ska precis se lite pll. Helt ärligt tycker jag inte serien är lika bra som förut eftersom allt börjar bli så himla invecklat. Men jag hoppas på att slutet av säsongen bjuder på lite vändningar. 
Denna veckan går jag även in på andra veckan utan mobil, då min mobil är på lagning. Det har varit ganska skönt utan mobilen men också frustrerande på vissa plan. Den skulle dock vara klar i denna vecka tror jag, så jag får hoppas att det blir så. Idag mår jag betydligt bättre än igår men jag valde ändå att skippa träningen så jag kan träna ordentligt i veckan.
 
xx

REVIVAL

 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! En spressig skolvecka senare sitter jag här igen. Vi har haft en del att göra denna veckan och jag har lite grejer i skolan nästa vecka också. Hade bland annat biologi prov igår och det var otroligt frestande att se att solen låg så fint utanför fönsterna under provet men som tur slutade vi tidigt igår så jag hann hem innan den var borta. När jag kom hem bytte jag om och tog med kameran ut på en runda. Jag älskar verkligen solnedgångar och nu kan jag bocka av årets första fotografering i motljus. 
Jackan jag har på mig kommer från New Yorker och var ett av flera inköp som gjordes under lovet, älskaaaar den! Har kollat på en liknande ett tag men denna var snyggare så det kändes ganska givet att köpa den. 
Annars då? Jo, jag har gått och blivit sjuk igen. Jag kände mig krasslig redan i torsdags men jag tränade iallafall. (Tips från coachen: gör inte det) Men det känns inte som det kommer sitta i speciellt länge så vi får hoppas att de ger sig snart. Nu tänkte jag se lite serier och plugga lite inför historia provet på tisdag. 
 
xxx

TILLBAKA TILL SKOLAN

 
Helgen har varit fin med Mellotittande hos Emma med Sara och bowling i Skövde med familjen. Idag var det tillbaka till skolan som gällde och det var ovanligt enkelt att gå upp imorse. Men det var svårt att hålla sig vaken under lektionerna däremot, haha.. Men vi har en del prov och sånt framöver så jag får se hur mycket jag hinner blogga. När jag kom hem pluggade jag lite och har precis tränat lite, nu ska jag äta och plugga vidare.
 
xx