WHITE HART LANE

För er som är helt ointreserade av fotboll så kommer detta inlägg troligen var skittråkigt. Men jag tänker skriva det ändå. Själva anledningen till att vi åkte till London var för att min kära storebror fått i 20-års present att åka dit och se fotboll. Så det gjorde vi den andra dagen där, vi såg matchen mellan Tottenham - Leicester på Tottenhams hemmarena White Hart Lane. Spännande match som slutade 1-1. Orkar tyvärr inte skriva mycket mer än så om matchen.. Förutom det så var jättehäftigt att se alla tottenhamspelare i verkligheten!!
Innan matchen gick vi runt i merchandise shopen och jag köpte en tröja i deras träningsställ som jag spanat in ett tag. När vi kommit ut därifrån kom en snubbe fram och bad att få ta kort på mig och Erik. Vi ställde såklart upp och senare blev vi glatt överraskade av att se våra ansikten på Tottenhams twitter, haha! Jag kan länka till tweeten här. Anledningen till att jag inte lägger ut några bilder från den dagen är för att jag inte fick ta med mig kameran in på arenan så jag tog beslutet att lämna den på hotellet för att slippa krångla vid entrén.
 
Dagen efter hade vi beställt en rundvandring på arenan och så här kommer iallafall bilderna från den: 
 
Vi fick gå runt i arenan, se troféer, gå in i omklädningsrum, sitta på spelarbänken bredvid planen och gå ut genom spelargången samtidigt som vi fick massa historia och annat intressant berättat för oss. 
 
Till sist fick vi gå in omklädningsrummet. Måste säga att det var ganska litet och mysigt. Men jag tog bilder tillsammans med mina favoritspelares tröjor och sedan var det slut på rundvandringen. Det var riktigt roligt att få gå runt på White Hart Lane nu eftersom arenan snart kommer att rivas för att ge plats till deras nya arena. 
 
Just nu då? Inte så mycket plugg i skolan denna vecka faktiskt, har klarat av ett prov och har några få kvar innan jullovet. Det är mest redovisningar och debatter som står på schemat. Det har varit så lugnt att jag har till och med hunnit köpa några julklappar! I helgen tänkte jag baka massor så bilder från det kommer inom en snar framtid! x