NY BABE

 
 
 
Många är besatta av väskor och skor. Men för mig har det blivit jackor så jag kan nog ganska säkert säga att jag inte behöver fler jackor nu. Men jag spenderar hellre pengar på bra kvalité och rejäla basplagg än att köpa mycket "flashiga" saker. Less is more!
Här är kommer iallafall det nyaste tillskottet som kom på posten i torsdags. Och JAG LOVAR denna var faktiskt välbehövlig!! Som några av er kanske har sett så äger jag sedan tidigare en Jofama by Kenza 3 jacka och den har jag ägt i ganska precis två år och den har tjänat mig väl och jag är mer än nöjd! Men jag har växt ur den. Vilket är jättetråkigt eftersom jag verkligen älskar den jackan, men det betydde även att jag kunde köpa en ny! Så jag köpte min abslouta drömjacka som jag till och med kollade på när jag skulle köpa min förra skinnjacka för två år sedan. 
  
Det blev en Jofama by Kenza 9! Älskar att den har så många dragkedjor och spännen som detaljer. Den känns lite "tuffare" och den är mer min stil. Så just nu har jag tre stycken Jofama jackor men jag försöker sälja min förra Jofama jacka, så om ni är intresserade att köpa den så hittar ni min blocket annons HÄR
 

Ja älskar bikinis ist :)

Snyggt! Jag gillar också detaljerna =)