TACOS OCH FINA VÄNNER

 
Igår kväll var jag hos Emma med Lisa och Sara. Vi åt tacos, pratade och kollade på massa gamla bilder. Bland annat var det videos från när vi i ettan, det var ganska underhållande att kolla på haha. Det blev väldigt lyckat och jag tycker det är så kul att jag har så fina vänner. 

KNITTED

Uppifrån och ner Acne Studios,Rut&Circle,Bikbok, Lager 157
En sak jag verkligen älskar med hösten är att bära stickade tröjor. Stickad tröja, halsduk och en kappa eller skinnjackan. Älskar!! Ska till stan i helgen och hoppas på att hitta någon snygg då, så jag ska fylla på min garderob inför hösten/vintern. 
Imorgon är sista dagen innan höstlovet drar igång, äntligen!!

I MINA HÖRLURAR

little mix-black magic, the vamps-cheater, james bay-let it go
Då var det måndag igen, när jag kom hem satte jag mig och gjorde klart ett fotojobb jag fick i helgen. Är nöjd med resultatet och hoppas att jag får fler uppdrag. Jag tycker det är så himla roligt att fotografera men att redigera är verkligen inte min grej, många tycker att det är så kul att kunna skapa helt annourlunda bilder i redigeringen men jag tycker fortfarande inte det är spännande över huvudtaget. Men jag måste läsa på mer om photoshop och är ganska sugen på att gå någon kurs så jag förstår mer, då blir det säkert roligare! Nu ska jag äta och kolla serier.