EN REGNIG NOVEMBER MÅNDAG

En tillbaka blick till en varm oktober eftermiddag. 
 
Idag var jag tillbaka i skolan efter en helg i Sundsvall. Jag var och hälsade på min storebror som numera bor där och läser till journalist. Jätteroligt att träffa honokm efter två månader! Dagen har gått bra, Sara och jag lämnade in ett arbete i no som vi slitit med en hel del så det var riktigt skönt att ha det klart!
 
Nu sitter jag i mitt rum och har gjort klart lite läxor medans regnet smattrar på fönsterbläcket. Det är någonting med regniga kvällar,doftljus och musik i hörlurarna som är så otroligt mysigt såhär på hösten. Jag ska nog hoppa ner i badkaret med ett avsnitt The Walking Dead (som jag förövrigt börjar komma ikapp med) och sedan hoppa i säng. xx
 

NYTT UNDER LOVET

 
Har gjort en del inköp under lovet som jag tänkte dela med mig av. Koftan är från h&m. Polo tröjan köpte jag på Lager 157. Mitt sminkförråd behövde förnyas och då slog jag till på en primer från smashbox och ett cream powder från make up store. Hittils är jag jättenöjd med sakerna och jag är super spänd på att testa sminket. 
 
Berättade inte för er att jag åkte bort under lovet, men nu är jag tillbaka. Jag har fixat en del med designen och jag hoppas jag blir klar snart så ni också får se.