ZEBRA

 
Idag var jag inne i Skövde med mamma en snabbis för att kolla på lite reor, hittade dessa för ett superbra pris och slog till! Har velat ha sånna här skor sedan i höstas någon gång men har inte riktigt vågat. Men nu kostade dom under 200 kronor så jag köpte dem. 
 
Snart ska jag cykla ner till träningen, på tisdag spelar vi sista matchen så vi får hoppas att vi vinner då vi spelade jämt förra matchen trots två av våra spelare fick åka till akuten. xx

FREE

Det är inte lång tid kvar innan en av mina stora idoler släpper ny platta. Cody Simpson är som ni kanske vet en kille från Australien som startade tidigt med musik och lyckades väldigt bra inom pop genret och har efter att valt att gå sin egen väg blivit ännu större. Jag har lyssnat på Cody sedan han släppte sin EP och har alltid tyckt om honom. 
 
Iallafall beräknas hans skiva komma ut runt 10 juli, är hur taggad som helst på att höra de nya låtarna! Har hört åtta av de fjorton låtarna som är på albumet. Hörde de åtta när jag var på hans (grymma) konsert i Göteborg för två månader sedan. Albumet heter Free och är hans första självständiga platta. Det finns att förbeställa HÄR.
Bilder jag tog under konserten. 
 

SENASTE FRÅN KAMERARULLEN
Har tagit en del bilder i när jag letade blommor till midsommarkransen, på kransen, frukost och en riktigt rolig kväll med god mat och trevligt folk. 

Har blivit ganska dåligt med kamerabilder på senaste tiden, måste börja bli bättre på att använda den nu när jag faktiskt har tid. Hade en jättekul kväll/dag med Irma, måste göras om!