ÅRET SOM GÅTT

2015 är snart redan över! Det året har gått så himla snabbt och det är ganska skönt att det är över, jag har gjort massor med saker under dessa 365 dagar och här kommer en liten snabb repris på allt jag har publicerat här på bloggen. 
 
Året inleddes med att bloggen fyllde två år och jag gick ut och tog bilder i skinnjacka när det var 6 minus grader?!?
 
I april åkte jag och Josefin till Göteborg för att se Cody Simpson, han var hur bra som helst och jag längtar verkligen tillbaks!
 
Jag blev konfirmerad i maj och det var en väldigt lärorik och rolig tid jag fick under konfirmationen. 
 
Den femte juni tog min bror studenten och jag fick äran att föreviga hans dag och sedan även hans bal. 
 
Så småningom fick även jag sommarlov och det drog ihop sig till midsommar som jag spenderade hos Sara tillsammans med Emma. 
 
I slutet på juli åkte jag med familjen till Krotien och fick en vecka med +40° och strålande sol eftersom den svenska sommaren inte bjöd på något vidare väder.
 
 
I September var jag i Stockholm två vändor, första gången med Lisa för att se The Vamps två dagar i rad. (Bästa dagarna på hela året) Och andra gången med klassen för att kolla in riksdagen + shopping. 
 
 
 
Andra saker jag har gjort är att spela fotboll, spenderat många timmar vid stenbrottet, firat Leons 1-års dag, varit på liseberg med konfiramtionen och haft tre grymma dagar på Töreboda Festivalen, tagit massa bilder och fångat hösten på bild. 
 Till sist så har jag samlat nästan alla självporträtt jag tagit i år, (i ordning!)
 
Nästa år då? Jag vill verkligen ta mycket porträtt som student och annat skoj, jag vill vara mer kreativ och utvecklas mer inom fotograferingen och framförallt bli bättre på html och photoshop. Jag vill blogga mer och bli bättre på det! Nu hoppas jag att 2016 för med sig mycket bra, för jag är så redo! 
 
xx