THROWBACK

Två bilder från 2013, hel sjukt hur snabbt tiden går! Hade glömt bort dessa bilder helt och hållet. Så efter lite tid i photoshop så var de som nya. Älskar verkligen allt med dessa bilder! Färgerna, bakrunden och hatten allt går ihop så bra. 
 
Tror jag gått och blivit förkyld igen, har ont i halsen och börjar bli snuvig. Så att springa träning för vårjoggen i skolan idag på idrotten var kan inte det smartaste valet jag gjort.. Men tänker bara ta det lugnt ikväll eftersom jag måste var något frisk till söndag då vi har våran andra seriematch. Vill så gärna vara med då vi spelar på hemma plan!! Nu ska jag kolla på någon serie och dricka mycket te. xx

CHERRY BLOSSOM

 Älskar verkligen körsbärsträd och hur fint det blommar på våren. Skulle så gärna varit i huvudstaden just nu och gått i Kungsträdgården, men som det ser ut nu får jag skjuta upp det ytterligare ett år. 

SENASTE

 Under tiden jag varit borta har jag hunnit med att göra en hel del saker, bland annat varit i Gbg och sovit på hotel, kollat på cody, bakat tårta,spelat massa fotboll, ätit god mat och bara njutit av våren.Men här ser ni iallafall en fin samling av allt.
Idag hade vi bad i skolan, och lektionen till ära var det klädsim på schemat. Det gick bra men är så himla trött nu efteråt. Förut när jag kom hem åt jag och läste lite teknik. Nu ska jag cykla ner på träning, xx