MINA FAVORITSERIER

Gossip Girl utspelar sig i de lyxigaste kvarteren i New York där ungdomarna aldrig oroar sig för pengar. Men även här finns problem under den polerade ytan och intriger tillhör vardagen för både ungdomarna och deras föräldrar. Lyckligtvis är Gossip Girl där och håller reda på alla lögner, kärlekshistorier och svek som väntar Serena, Blair, Dan, Nate, Jenny och Chuck. Den får av mig betyget 9/10.
 Skvaller frodas bland dyra bilar, stora herrgårdar och perfekta trädgårdar i den praktfulla staden Rosewood i Pennsylvania. Här har alla någonting att dölja. De fyra vännerna Spencer, Hanna, Aria, och Emily har glidit ifrån varandra, men återförenas efter att deras bästa vän, gruppens ledare, försvinner spårlöst. Efter att deras ledare Alison försvunnit mottar alla fyra sms från A. Den får av mig betyget 8.5/10.
 
De flesta skulle göra allt som står i deras makt för att aldrig hamna i Fox River fängelset, men Michael gör allt för att komma in. Hans bror Lincoln har blivit oskyldigt dömd till döden för ett brott han inte begått. Michael rånar i desperation en bank med målet att själv bli inspärrad, och med en invecklad flyktplan rädda både sig själv och brodern ut ur fängelset. För att allt ska gå i lås krävs inte bara mod, skicklighet och tur... dessutom behöver de ta hjälp av några av fängelsets farligaste fångar. Den får av mig betyget 10/10! 
 
Alla serier jag tipsar om är grymt bra och sevärda men prison break tar hem segern. Allta beskrivningar är tagna från swefilmer.

hAR INTE SETT PRISON BREAK ÄN ^^ SER ATT DET ÄR MÅNGA SOM TIPSAR OM DEN DOCK :)

Svar: Den är helt klart bäst, se den! :)
Emma Wallskog

Älskar gossip girl:)

Svar: Ja visst är det bra! :)
Emma Wallskog