MITT TVÅTUSENFJORTON

 
 
Jag firade in det nya året med familjekompisar och tog få bilder på fyrverkerierna. Jag upptäckte några nya fotoställen och favoriten har under året blivit längs med järnvägen. Iallafall så tog jag en del självporträtt, bloggen fyllde ett år och jag fotograferade Sara under en hel dag,bytte bloggportal till wordpress och fick eget domän.
I februari tog jag mycket svartvita självporträtt, tonade håret mörkare, gick på hockey, började i ett nytt fotbollslag och fick besked om min operation. För er som inte vet så bröt jag lårbenet 2013 i Österrike när jag åkte skidor i alperna och fick operera in plattor och spikar i benet för att det skulle läka bättre och för att slippa gips.Så i februari fick jag reda på att det snart var dags att ta ur allt ur benet. 
I Mars började våren smyga sig på och jag blev förälskad i Håkan Hällström. Köpte min första (men absolut inte sista, hihi!) Jofama by Kenza jacka. Sov över en del med Sara och tog lite vårigare bilder på henne som blev ganska lyckat och till sist lyckades ha sönder min fjärrutlösarkabel.
April blev månaden jag bara väntade på att ta slut eftersom jag skulle till Rhodos i slutet av månaden, så jag underhöll mig med att lägga ner extra tid på frukostar och se massvis av avsnitt av Prison Break som jag sedan blev besatt av.Innan jag åkte klippte jag av mitt långa hår, vilket jag nu i efterhand ångrar, hann även med att bowla med mina favoriter.Rhodos bjöd inte de första dagarna på något speciellt toppenväder men det var härligt ändå! 
 
I början på maj var jag fortfarande i Grekland och åkte på utflykt till Lindos, ett super fint ställe som verkligen är värt att besöka! När jag kom hem åkte jag på min sista träning innan operationen. Operationen gick utan problem och jag känner inte av något idag. Däremot fick jag ligga på sjukhuset över natten för att jag mådde så dåligt. Dagarna gick och till slut fyllde jag fjorton år, dagen spenderades hemma med familjen. Sista maj åkte jag in till Skövde och shoppade med Sara och Emma samt åt thaimat.
 
 
 
Juni är helt klart min favorit månad på året och den började med att jag fick spela fotboll igen samt, åkte på klassresa till Liseberg. Dagen var hur kul som helst och jag skulle gärna göra om det! Sommarlovet kom och jag solade och badade en hel del, mest vid kanalen. Midsommar spenderades med mina favorit personer och det kunde inte blivit bättre. Jag hann även med att äta på mandy's, spela mini golf ett x antal gånger, åka till Skaras sommarland med Sara, grilla med laget och hälsa på mormor och morfar.
 
 
Juli, sommarmånaden. Svenska vädret var fantstiskt och jag solade och badade nästan varje dag. Jag tog lite självportätt men höll mig mest i solen. Jag besökte Göteborg med mamma, pappa och Josefin för att shoppa och sova på hotell. Jag åt glass på mitt favorit ställe i Hjo och fick uppleva många fina sommarkvällar.
 
 
I Augusti var det fortfarande mycket varmt och jag var i Fjällbacka och Grebbestad med familjen under två dagar. När jag kom hem började fotbollen igen och jag shoppade en del, bland annat så köpte jag ett par efterlängtade toms. Spelade fotbollsgolf med Sara i Lundsbrunn. Sedan fotograferade jag henne och hennes häst Jenna. Skolan började och efter någon vecka var det dags för matfestivalen i Skövde, där gick jag med några kompisar och vi hade riktigt roligt! 
I september hände det inte så mycket, skolan rullade på att det blev allt mer läxor där med hann jag inte använda kameran så mycket. Jag började läsa till konfirmationen, var på kräftskiva och köpte mina snygga Johnny Bulls.
Oktober kom och träden började bli gula, jag hann fånga en del av hösten på bild.Åkte med konfirmationen till Boda Borg i Karlskoga och hade kul en hel dag där. Tog höstlov och hade konfaläger, samt åkte till dalarna för att hälsa på mormor och morfar igen. Hann även med att fota en outfit när jag var där uppe. Under den här perioden öste lärarna över oss med läxor. 
I November gick jag mest runt och var sjuk, hade inte speciellt mycket motivation till att göra något. Skolan tog mycket tid, jag såg den grymma filmen If I Stay och spelade Oden cup med laget. Vi hade himla kul och vi brydde oss inte så mycket om hur matcherna slutade. Jag shoppade, gick på bio och åt på resturang.
I början på denna månaden hade vi mycket prov i skolan och jag hade fortfarande inte speciellt mycket motivation till att plugga.Men december har hittils varit hur bra som helst och jag har firat mormor, och julen såklart. Tagit mycket självportätt och shoppat en hel del. Nu släpper jag 2014 och välkommnar det nya året med öppna armar. 

 

åå så fina bilder:D ser ut som ett kul år