OM MIG & KONTAKT

Mitt namn är Emma Wallskog och jag är född den 30 maj år 2000 i Moholm en bit från Skövde. I bloggen delar jag med mig av mitt stora fotograferings intresse, min vardag och vad jag än känner för att plåta. När jag inte har kameran över axeln älskar jag att spela fotboll eller umgås med min fina vänner och familj. Just nu går jag andra året på samhällsprogrammet på Västerhöjd i Skövde med inriktningen media för att så småningom kunna uppfylla min dröm om att jobba som fotbollsfotograf. 
 
Sommaren 2016 drev jag eget företag som fotograf i sammarbete med Ungdrive. Då fotograferade jag barn och barnfamiljer men jag har även erfarenhet av att fotografera student och bal. Företaget är nedlagt men jag gör fortfarande fotojobb, så om du skulle vara intresserad är du varmt välkommen att kommentera eller kontakta mig på min mail. xx
 
Mail: fotograf.emmawallskog@hotmail.com
Instagram: wallskogemma

BREAKFAST

Hej, just nu sitter jag på altanen och äter frukost. Melon, jordgubbar, blåbär toppat med kokos och hallonhonung. Mums! Iförrgår sov jag över med Agnes och Josse. Helt sjukt att jag inte har träffat Agnes sen i februari! Vi hade de jätte mysigt men på kvällen vet jag inte vad som hände, min röst försvann mer och mer och nät vi åkte buss till Skövde igår försvann den helt, under dagen kom den tillbaks mer och mer. Men nu på morgonen är den borta helt igen. Men Sara var så snäll och fråga om jag ville åka till sommarland med henne men jag var tvungen att tacka nej, tyvärr. Nu ska jag mumsa vidare!